Cautare

61676 de rezultate pentru "listacu castigatorilor la reciclarea aparatelor electrice din 8 iulie 2011" (4.24 secunde)
Din cauza restantelor la taxa radio-tv, zeci de clienti ai companiei CEZ au fost deconectati de la reteaua electrica, fiind obligati sa plateasca apoi sute de lei ca taxa de deconectare-reconectare. ... Aspectele din dosarul taxei radio-tv au fost semnalate autoritatilor statului.
Din cauza restantelor la taxa radio-tv, zeci de clienti ai companiei CEZ au fost deconectati de la reteaua electrica, fiind obligati sa plateasca apoi sute de lei ca taxa de deconectare-reconectare. ... Aspectele din dosarul taxei radio-tv au fost semnalate autoritatilor statului.
Romania se confrunta cu masuri severe de austeritate, care ar putea provoca instabilitate politica, iar economia va scadea cu 1,2% anul acesta, dar va reveni pe crestere in 2011, potrivit estimarilor Economist Intelligence Unit (EIU).
Consiliul UE a aprobat, ieri, noile reglementari privind tarifarea in serviciul roaming, noile tarife pentru mesajele scrise si pentru transferul de date in roaming pe teritoriul statelor membre, care vor intra in vigoare la 1 iulie, potrivit datelor Consiliului UE.
Informatiile privind eficienta energetica inscriptionata pe etichetele aparatelor electrocasnice vor fi traduse in limbile oficiale ale statelor din UE, pentru respectarea unei directive europene, potrivit unui proiect de hotarare de guvern elaborat de Ministerul Economiei si Finantelor.
Conducerea CNE-PROD Cernavoda, societatea ce gestioneaza Unitatea I a Centralei Nuclear-Electrice a incheiat in urma cu un an un contract cu o firma bucuresteana pentru exploatarea instalatiei de furnizare a apei potabile pentru platforma centralei, in valoare de peste 4,3 miliarde lei.
Asociatia non-guvernamentala Eco Tic, in parteneriat cu MediaGalaxy si Flanco, a demarat un program de sustinere a colectarii si reciclarii deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE). Acesta prevede ca cei care predau televizoare sau LCD-uri vechi pot cumpara, la schimb, unele noi, cu un discount de 15%.
Bicicleta electrica portabila - avantaje reale Ai auzit cu siguranta despre bicicletele electrice si despre nenumaratele beneficii pe care acestea le au, primul fiind acela legat de usurinta cu care te poti deplasa cu ajutorul lor. ... Incerci sa recuperezi din viteza pierduta in aglomeratia din trafic?
PROGNOZA METEO pe trei zile Vremea este mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data. Din nou canicula dupa-amiaza in vestul si sud-vestul tarii, unde indicele temperatura-umezeala va atinge si depasi usor pragul critic de 80 al disconfortului termic.
Ministerul Mediului propune o crestere a taxei de prima inmatriculare care sa fie valabila incepand cu anul urmator, motivata, potrivit ministrului Laszlo Borbely, de obligativitatea taxarii masinilor Euro 5, scutite pana in 2011.
Renault a prezentat marti la Salonul Auto de la Frankfurt patru concepte de automobile cu propulsie electrica, toate urmand sa intre in productie, dintre care unul, Fluence, va fi lansat in Romania la sfarsitul anului 2011, a declarat directorul marcii Renault in Romania, Dora Pasare.
La a 7-a editie a Bucharest Jazz Festival, intre 2 si 8 iulie, sunt fi 7 zile de festival, 5 zile de concerte in Piata George Enescu, evenimente conexe zilnice la ARCUB si un nou concurs de jazz.
Prezentat de Ciuc Premium si Coca-Cola, B’ESTFEST Summer Camp se va desfasura vara aceasta in weekendul 5-7 iulie, in B’ESTFEST Park, Bucuresti -Tunari.
Guvernul Boc trebuie sa mai dea afara 40.000 de functionari ca sa ajunga la numarul de pe vremea guvernului Nastase Politicienii se intreaba cum sa construiasca un buget cu un deficit cat mai redus in 2012, dar nu spun ca cea mai la indemana solutie este restructurarea aparatului bugetar.
Indicii productiei industriale arata ca in noiembrie 2011 doar doua judete din Oltenia au avut crestere, in timp ce trei au inregistrat o scadere considerabila. Imbucurator este faptul ca indicii valorici ai cifrei de afaceri din industrie au crescut, totusi, in patru din cinci judete.
inflatie 8,5%, somaj 8,5%, curs eur/ron 4,3, contractie de 2,5%.
Premierul Boc anunta, potrivit Mediafax, ca salariile bugetarilor taiate cu 25% vor creste cu 10% in 2011. ... Acesta din urma reprezinta 8%. Presedintele Basescu a criticat graba de a anunta cresterea salariilor cu 10% in 2011.
SITUATIA APELURILOR PE 112 IN PERIOADA 31.12.2010, ORA 20.00- 03.01.2011, ORA 08.00 Nr.crt. Fapte sesizate 31.12.2010/01.01.201120.00-08.00 01.01.2011 02.01.2011 Obs.
In orice parte te-ai uita pare ca in 2011 vom avea parte numai de scumpiri. ... Cei interesati de acest model trebuie sa stie faptul ca, in cursul acestui an, pretul sau va scadea pana la 49 de dolari.
Festivalul International Adrian Paunescu - editia I Poetul Adrian Paunescu ar fi implinit, la 20 iulie, 70 de ani. Vineri, sambata si duminica se va desfasura, la Craiova, prima editie a Festivalului International Adrian Paunescu. ... Vineri, 19 iulie 2013 • Ora 17.00:
google-analytics.com